Recrutare & Selecție

Selecția și Recrutarea managerilor a devenit tot mai provocatoare dar puteți profita de experiența noastră si de rezultatele excelente obținute în cei 15 ani de activitate ca și companie de Executive Search. Recrutăm profesioniști experimentați, pornind de la poziții de specialist până la poziții de management.

Demersul nostru începe prin efectuarea unei analize a postului cu scopul de a identifica cunoștințele, aptitudinile, abilitățile și alte caracteristici personale necesare, ținînd cont de obiectivele organizației, fiind capabili să dezvoltăm un mix optim al celor mai eficiente strategii pentru a satisface nevoile dumneavoastră de recrutare.

Asigurăm o transparență și un control mai bun al procesului de recrutare și selecție prin evaluarea pe care o efectuăm după fiecare proiect în parte.

FaLang translation system by Faboba
Inapoi sus
  • InterSearch is one of the world’s largest incorporated executive search, selection and human resource consultancies with a strong commitment to maintaining high quality standards. Our experience covers the full spectrum of industry, commerce, leading edge technologies and government.

  • InterSearch consultants have been selected for their experience and reputation in their own markets as well as their ability to operate internationally. Each year more than 200 InterSearch consultants handle approximately 3500 assignments ranging from board appointments to functional specialists.

 

 >> www.intersearch.org