Outplacement/ Newplacement

Procesul de Outplacement este o formă delicată de a încheia colaborarea cu un angajat și este proiectat pentru a facilita tranziția unui manager sau a unui specialist spre un alt domeniu de activitate.

O organizație care se angajează în procesul de Outplacement ăși asumă responsabilitatea socială atât pe plan intern cât și pe plan extern. acest proces este considerat a fi o măsură de consolidare a imaginii unei companii. Nu numai angajații ci, de asemenea, partenerii de afaceri cum ar fi furnizorii și clienții, își vor forma opinii clare despre modul în care o organizație se ocupă de angajații care nu se mai potrivesc cu structura companiei. Un astfel de proiect se desfășoară fără a genera conflicte și fără a pierde timp pe procese costisitoare. Dificultățile legate de această situație pot fi minimizate și chiar se pot accentua anumite perspective pozitive.

Pentru cineva care a petrecut mulți ani în aceeași companie, perspectiva de a aplica la noi locuri de muncă poate fi descurajatoare. Angajații care au fost parte din aceeași companie timp de ani de zile, de multe ori, nu au abilitățile de care au nevoie pentru a face trecerea către o altă companie - pentru că au făcut aceleași lucruri sau au folosit aceleași instrumente o lungă perioadă de timp. Sprijinul și îndrumarea unei persoane experimentate pot fi mult mai valoroase pentru un nou început de carieră decât o compensație financiară. 

FaLang translation system by Faboba
Inapoi sus
  • InterSearch is one of the world’s largest incorporated executive search, selection and human resource consultancies with a strong commitment to maintaining high quality standards. Our experience covers the full spectrum of industry, commerce, leading edge technologies and government.

  • InterSearch consultants have been selected for their experience and reputation in their own markets as well as their ability to operate internationally. Each year more than 200 InterSearch consultants handle approximately 3500 assignments ranging from board appointments to functional specialists.

 

 >> www.intersearch.org