Identificarea profilului

ProfileXT este considerat ca fiind cel mai de succes instrument la nivel global - fiind reprezentat în peste 100 de țări și disponibil în 30 de limbi.

ProfileXT este cel mai avansat, din punct de vedere tehnologic, sistem de măsurare al potențialului uman care prezice succesul la locul de muncă și oferă în același timp sugestii de îmbunătățire.

Instrumentele Profiles sunt utilizate la nivel internațional nu numai pentru evaluarea aptitudinilor dar și pentru dezvoltarea personală.

ProfileXT are doua direcții importante: specificul și cerințele postului precum și profilul persoanei care ar trebui să îndeplinească aceste cerințe.

Această analiză este transpusă întro ilustrare grafică (Graficul de compatibilitate cu Postul) care scoate în evidenșă cele mai importante întrebări referitoare la persoană în raport cu cerințele postului.

Pentru mai multe detalii va rugăm să accesați Modelul de raport Profiles precum și Scalele Profiles.

FaLang translation system by Faboba
Inapoi sus
  • InterSearch is one of the world’s largest incorporated executive search, selection and human resource consultancies with a strong commitment to maintaining high quality standards. Our experience covers the full spectrum of industry, commerce, leading edge technologies and government.

  • InterSearch consultants have been selected for their experience and reputation in their own markets as well as their ability to operate internationally. Each year more than 200 InterSearch consultants handle approximately 3500 assignments ranging from board appointments to functional specialists.

 

 >> www.intersearch.org