P&P Romania

Dr. Pendl & Dr. Piswanger International (P&P Group) a fost fondată în 1980 în Viena, ca o companie de consultanță în resurse umane și este recunoscută astăzi ca una dintre cele mai importante companii din Europa Centrală și de Est. Grupul are operațiuni in 21 de birouri din 15 țări plus un birou în zona Caucaz & Marea Caspică (în Baku, fiind responsabil de proiectele din Azarbaidjan, Georgia, Kazahstan și Uzbekistan), asigurând o acoperire completă și o cunoaștere în profunzime a pieței locale.

P&P este acționar al InterSearch (IS), o organizație globală a companiilor de Executive Search, cu 140 de parteneri și consultanți, cu prezență în 48 de țări prin 98 de birouri și cu propria Academie de training. Cu o cifra de afaceri de 149 milioane de dolari in 2012, InterSearch este pe locul 7 în lume în topul organizațiilor de Executive Search (sursa: Kennedy Information, Inc.).

Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania este o companie de Executive Search ce oferă servicii de consultanță în domeniul resurselor umane, parte a grupului P&P, prezentă pe piața românească de profil de peste 15 ani.

De-a lungul acestei perioade P&P România s-a poziționat ca un partener de încredere pentru clienții săi, după cum reiese din indicatorii de performanță:

  • Păstrarea clienților in proporție de 100%
  • Retenția candidaților este de peste 95% după primul an, peste 85% la 2 ani și peste 70% la 3 ani
  • Rata de promovare a candidaților este de 30%
FaLang translation system by Faboba
Inapoi sus
  • InterSearch is one of the world’s largest incorporated executive search, selection and human resource consultancies with a strong commitment to maintaining high quality standards. Our experience covers the full spectrum of industry, commerce, leading edge technologies and government.

  • InterSearch consultants have been selected for their experience and reputation in their own markets as well as their ability to operate internationally. Each year more than 200 InterSearch consultants handle approximately 3500 assignments ranging from board appointments to functional specialists.

 

 >> www.intersearch.org